O nas

KDO?
Jernej Muzga, nekdanji tekmovalec v gorskem kolesarstvu v disciplini kros, znan kolesarski bloger in skoraj diplomirani fizioterapevt. V več kot desetih letih dirkanja sem osvojil naslov državnega prvaka, nastopal na evropskih prvenstvih, svetovnih pokalih in drugih dirkah po Evropi.

S tekmovanji sem prenehal, ostajam pa okužen s kolesarstvom. Kolesarjenje me navdušuje že leta, v njem najdem sprostitev in energijo, in te občutke bi rad delil tudi z vami. Znanje in izkušnje, ki jih imam, mi pomagajo, da razumem vse vrste kolesarjev, od tekmovalcev in resnih rekreativcev, do tistih, ki pedala poganjajo le občasno.

MOJI ZAČETKI …
Z dirkanjem in treningi sem začel leta 2000, dve leti kasnje (2002)  pa sva skupaj z očetom ustanovila garažno znamko koles Lamu. Razvoj koles je bil plod očetovega strojniškega znanja, sam pa sem dodal svoje izkušnje in občutke iz kolesarskega sveta, ter ob tem pridobil veliko tehninčnega znanja o kolesih. Na kolesih domače znamke Lamu sem tekmoval in treniral do konca svoje aktivne dirkaške kariere leta 2010.

Znanje o kolesarstvu in kolesih se trudim ves čas pogljabljati in ga deliti z drugimo kolesarskimi navdušenci. Pri tem mi je v pomoč tudi znanje, ki sem ga pridobil med študijem fizioterapije, saj z njim bolje razumem delovanje kolesarjevega telesa.